Ampliem stock! Benvinguda DM7 de Yamaha!

Després de molta espera, per fi ens ha arribat la DM7 de Yamaha, la nova i més recent consola digital de la japonesa. La consola DM7 destaca pel seu compacte tamany però aporta, per fi, tecnologia DSP dedicada pel processat de senyals, una interfície molt més compacte i, tot i que renovada, de fàcil accés per tot usuari de les sèries CL i QL.

Tot i que incorpora nombroses entrades i sortides analògiques i digitals, superant amb escreix les prestacions locals d’una CL5, també ens hem fet amb un nou RIO-3224D2. Pel transport de la nova incorporació a So Art Prat, hem confiat cegament amb la portuguesa Santosom, que ens ha dissenyat un rack específic per aquesta nova consola d’àudio digital.

En quan a il·luminació, incorporem al nostre stock 4 Cameo TS 40 WW, uns projectors de tipologia fresnel de tamany petit i compacte, ideals per contra en espais complexes, especialment útils en events i convencions on l’estètica és la dominant, sense menysprear la potent il·luminació necessària per aquests actes.

Comparteix / Comparte / Share