Política de privacitat

La Política de privacitat de So Art Prat (“SAP” a partir d’ara) descriu de quina manera recopilem, utilitzem i compartim les teves dades personals.

A SAP creiem fermament en els drets de privacitat fonamentals. Respectem la teva facultat per conèixer, accedir, esmenar, transferir i eliminar les teves dades personals o per restringir-ne el processament. Si decideixes exercir aquests drets de privacitat, tens dret a no rebre un tractament discriminatori ni un grau inferior de servei per part de SAP. En els casos on se’t demani el teu consentiment per al processament de les teves dades personals per part de SAP, tens dret a retirar el teu consentiment en qualsevol moment.

Pot haver-hi situacions en què no es pugui acceptar la teva sol·licitud, per exemple, si ens demanes que eliminem dades de transaccions que tenim l’obligació legal de mantenir per complir la llei.

Creiem que pots gaudir d’una privacitat excel·lent. Per això ens esforcem per recopilar només les dades personals que necessitem. Quan ens demanes un producte o servei, et poses en contacte amb nosaltres (incloses les xarxes socials), participes en una enquesta en línia o interactues d’alguna altra manera amb SAP, és possible que recopilem diverses informacions, com ara el teu nom i cognoms, telèfon de contacte, direcció de correu electrònic, l’adreça física o altra informació de contacte.

Les dades sobre la teva adreça de facturació i mètode de pagament, com ara dades bancàries, informació sobre la targeta de crèdit, dèbit o una altra forma de pagament; dades sobre compres de productes o serveis de SAP o transaccions facilitades per SAP, només seran demanades quan ens facin falta, mai com a principi de comunicació.

No és obligatori que ens proporcionis les dades que et demanem, però si no ho fas, en molts casos no podrem oferir-te els nostres productes o serveis ni respondre a les teves sol·licituds.Apple utilitza dades personals per proporcionar els serveis, processar les teves transaccions, comunicar-se amb tu, per motius de seguretat i per evitar el frau, així com per complir la llei. També és possible que utilitzem dades personals per a altres finalitats amb el teu consentiment.

SAP recopila les dades personals necessàries per proporcionar els nostres serveis, que poden ser dades personals recopilades per millorar les nostres ofertes, per a finalitats internes com auditories o anàlisis de dades, o per resoldre problemes. Per processar transaccions, SAP ha de recopilar dades com ara el teu nom, la compra i la informació de pagament. Per respondre a les comunicacions, posar-nos en contacte amb tu sobre les teves transaccions, comercialitzar els nostres productes i serveis, facilitar altres informacions importants o sol·licitar informació o comentaris. 

Per complir la llei aplicable, per exemple, pel que fa a les obligacions fiscals o de declaració, o per complir un requeriment governamental legítim.

SAP conserva les dades personals només durant el període de temps necessari per complir les finalitats per a les quals es van recopilar, incloses les descrites en aquesta Política de privacitat o d’acord amb el que estableixi la llei.

SAP no vendrà mai les teves dades personals i només les cedirà a tercers amb el teu consentiment explícit i només en referència als serveis contractats, per exemple, per comunicar al personal laboral el teu número de contacte i nom com a responsable d’un event.

A SAP fem servir les “galetes” com a sistema d’informació, seguiment i anàlisis de dades. Pots decidir bloquejar aquestes galetes lliurement.

Si tens preguntes sobre aquesta Política de privacitat, et pots posar en contacte amb nosaltres a través de l’enllaç de Contacte que trobaràs al final d’aquest text. També ens pots fer arribar preguntes sobre com presentar una reclamació relacionada amb la privacitat i farem el possible per ajudar-te. Si la teva reclamació indica que la nostra gestió de les qüestions relacionades amb la privacitat hauria de millorar, prendrem les mesures necessàries per incloure aquesta millora tan aviat com sigui possible. En cas que una qüestió relacionada amb la privacitat hagi tingut un impacte negatiu per a tu o una altra persona, prendrem les mesures oportunes per tractar aquest tema amb tu o l’altra persona.